Klantenservice

Je kunt op verschillende manieren veilig en betrouwbaar betalen bij MacandMuchMore.nl

  • iDEAL (Alle aangesloten Nederlandse banken)
  • Creditcard (Mastercard, VISA, American Express)
  • Achteraf of in Termijnen betalen met Riverty, Billink Klarna en SprayPay
  • Apple Pay

Klarna – Shop nu, betaal later of in 3 Termijnen zonder Rente

Koop vandaag en betaal later. Geen rente. Geen extra kosten. Geen moeite.

Betaal later

Tijdens het afrekenen bij je favoriete webwinkel vul je eenvoudige persoonsgegevens in die je altijd in je geheugen hebt en kies je voor ‘Betaal later’ om je bestelling af te rekenen.

Betaal in 3 delen

Betaal in 3 delen is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App!

Hoe werkt het?
Tijdens het afrekenen bij het kiezen van uw betaalmethode kunt u kiezen voor Klarna Betaal in 3 maanden! Hierop wordt u doorgestuurd waarop u uw rekeningnummer kunt invoeren of gebruik kunt maken van een creditcard om het in 3 maanden gespreid te betalen! Er wordt geen BKR registratie gedaan en er wordt geen rente berekend..

Voorwaarden
Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.”

Riverty (was AfterPay)– Achteraf betalen (Nederland)

Riverty voert voor www.macandmuchmore.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Riverty – Achteraf betalen (België)  (Tijdelijk niet beschikbaar)

Riverty voert voor www.macandmuchmore.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van Riverty ontvangt per e-mail. In de online omgeving My Riverty kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Riverty houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty.

Billink Achteraf Betalen

Stap 1. Kies voor Billink in de checkout

Je bestelt een product via de webshop zoals je gewend bent en kiest Billink als betaalmethode.

Stap 2. Jouw bestelling wordt geleverd

Je kunt rustig de tijd nemen om te bepalen of de producten bevallen. Ben je niet tevreden over een deel van je bestelling? Dan volg je de gewone retourprocedure van de webwinkel.

Stap 3. Ontvang je factuur

Na een paar dagen ontvang je per e-mail de factuur. Het actuele bedrag kun je altijd terugvinden in de Billink app. Geen stress! Je hebt standaard 14 dagen de tijd om te betalen.

07 Thumb up | Achteraf Betalen | Billink

Nu ontvangen, later betalen 

Zit je even zonder cash, maar moet je toch een bestelling doen? Dit kan met Billink! De factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen.

03 Mobile | Achteraf Betalen | Billink

Veilig online bestellen

Ben je niet bekend met de webshop of wil je het product eerst zien? Dat kan! Bestel direct en betaal de factuur nadat je overtuigd bent van je aankoop.

30 Shield | Achteraf Betalen | Billink

Billink bescherming

Is het product dat je hebt besteld niet goed? Dan hoef je niet te betalen of krijg je je geld direct weer terug. Billink beschermt consumenten met de Billink aankoopbescherming.

27 Fast Forward | Achteraf Betalen | Billink

Snel en gemakkelijk

Betalen met Billink kan eenvoudig met één druk op de knop. Bij de meeste webshops is betalen met Billink zelfs gratis!

12 views growth | Achteraf Betalen | Billink

Billink bij steeds meer webshops

Steeds meer webshops en online winkels bieden de mogelijkheid aan om met Billink achteraf te betalen.

26 document | Achteraf Betalen | Billink

Ook voor je zakelijke bestellingen

Wil jij zakelijk achteraf betalen? Geen probleem! Je kunt bij alle webshops die zijn aangesloten bij ons zakelijk betalen met Billink. Want, ook voor jouw bedrijf geldt: eerst zien, dan betalen!

SprayPay – Gespreid Betalen

Wil je graag een aankoop doen maar komt het financieel even niet goed uit? Of wil je niet meteen al je spaargeld besteden? Waarom wachten? Met SprayPay kun je in termijnen betalen. Geniet direct van je nieuwe aankoop en spreid de betaling over een periode van 1 tot 60 maanden.

Voordelen

  • Aankopen vanaf € 250 tot € 10.000
  • Bepaal zelf de looptijd: tot 60 maanden
  • Kosteloos eerder of extra aflossen